שלבי הפעולה שעל העוסק במזון לבצע לשם עמידה ברמות שאריות מרביות של חומרי הדברה

מדריך לתעשייה לעניין ההוראה המאומצת לשאריות חומרי הדברה במזון

תודה שאתם מבקרים בפורטל החקלאות המוביל אגרונט. אגרונט הוא פורטל חקלאות מקצועי וותיק שעוסק במגוון תחומי חקלאות של ירקות פירות וגידולי שדה גד"ש. בפורטל החקלאות חדשות לחקלאות, מאמרי חקלאות מובילים, זני ירקות ופירות חדשים, פורום חקלאות מקצועי עם מומחים לשאלות ותשובות שיענו על שאלות בתחום החקלאות. בנוסף מכרזים לחקלאות, לוח הודעות לחקלאות, חיפוש חברות לתחום החקלאות, חידושים של חברות חקלאיות, מחירי ירקות ופירות, הדרכה לגידולים חקלאיים, רשימת משווקים ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

שלבי הפעולה שעל העוסק במזון לבצע לשם עמידה ברמות שאריות מרביות של חומרי הדב...
ההנחיות השונות הנוגעות לציבור בכלל ולציבור החקלאים בפרט עקב נגיף הקורונה.
הנחיות ושירותי משרד החקלאות במגפת הקורונה
כללי בטיחות לעוסקים בתחום הקנאביס הרפואי
בטיחות במשק המים במגזר החקלאי
חומרי הדברה - ציוד מגן אישי
שלבי הפעולה שעל העוסק במזון לבצע לשם עמידה ברמות שאריות מרביות של חומרי הדב...
ההנחיות השונות הנוגעות לציבור בכלל ולציבור החקלאים בפרט עקב נגיף הקורונה.
הנחיות ושירותי משרד החקלאות במגפת הקורונה
כללי בטיחות לעוסקים בתחום הקנאביס הרפואי

שלום לך 👋
נעים להכיר.

הירשמו לקבלת תוכן מדהים לתיבת הדואר הנכנס, כל חודש.

כדי להיות תמיד מעודכנים