דף הבית / זנים חדשים לירקות ופירות / החבאנרו- הפלפל החריף בעולם

החבאנרו- הפלפל החריף בעולם

אינדקס חברות וספקים

הכירו את חבאנרו: הפלפל החריף ביותר בעולם, שפותח בארץ על ידי החקלאי, משה מדיני,

פרסום

התערוכה החקלאית הבינלאומית, אגרו משוב ה-21, חושפת את אחד הסודות החריפים ביותר בחקלאות: פיתוח זן חדש של פלפל המצטיין בחריפות יתר, שמקנה לו את התואר- הפלפל החריף בעולם. הפלפל החדש הינו מזן "חבאנרו", ופותח על ידי משה מדיני, חקלאי ממושב נאות הכיכר. פלפל ה"חבאנרו" נחשב לזן הפלפל החריף בעולם על פי סולם סקוביל למדידת חריפותם של פלפלים.

המגדל, משה מדיני, סיפר היום כי פלפל החבאנרו מאוד מבוקש בקרב מסעדות רבות בארץ: "שפים ומנהלי מסעדות רבים בארץ ובחו"ל משתמשים בפלפל ה"חבאנרו" כדי ליצור חריפות מאוזנת. על כל 1 קילו של פלפלים חריפים ניתן להשתמש בפלפל אחד של הזן החריף. עבור המסעדות זה מאוד חסכוני במיוחד המסעדות המקסיקניות שידועות בבישול חריף". מקור פלפל ה"חבאנרו" הוא מדרום אמריקה, והוא מגיע במספר צבעים: כתום, צהוב, אדום ולבן. לפלפל צורת פעמון והוא משמש גם לקישוטי שולחן.

לצד הפלפל החריף בעולם יוצגו בתערוכה החידושים בענף הירקות והפירות ופתרונות טכנולוגיים חדשניים בענף החקלאות. מאות חברות ישראליות ובינלאומיות יציגו פתרונות חובקי עולם להגדלת היבולים ולניצול מתקדם של השטחים החקלאיים העומדים לרשות המגדלים. במקביל יתקיימו כנסים, סימפוזיונים בינלאומיים ומפגשי פסגה בהשתתפות אנשי המקצוע המובילים ובכירי הענף בישראל ובעולם.

 

Print Friendly, PDF & Email
מצטרפים לדף הפייסבוק של אגרונט ונשארים מעודכנים כל הזמן‎

אודות מערכת פורטל אגרונט

אנו שמחים להביא בעמוד זה מידע לתועלת הציבור. יחד עם זאת התכנים אינם מהווים עצה, המלצה או את עמדת האתר , ועל כל משתמש לבחון את המידע ולשקול איזה שימוש ראוי לעשות בו, רשימה זו אינה ממצה ואינה תחליף לייעוץ משפטי. אין באמור לגרוע מהאמור בתקנון האתר, לרבות בנוגע להגבלת אחריות. מערכת פורטל אגרונט עושה כמיטב יכולתה להביא בפניכם חדשות , כתבות ,מחקרים וידיעות מהארץ ומהעולם בפורטל המון אינפורמציה בתחום החקלאות בכל הצעה בקשה רעיון נשמח באם תיצרו קשר/ כמו כן אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
הרשמו לניוזלטר